Espectacles

TEATRE A L’ESPAI 30 al MARÇ

Descripció

Durada 1 hora

Benvingudes i benvinguts al programa de televisió número 500 de “Love is in the air”! Moltíssimes parelles monògames i heterosexuals s’han creat en aquest plató i avui ho celebrarem d’una manera molt especial: convidant a la primera, la Marta i l’Oriol, i a la última, la Sara i el Joan. Proves, riures, cançons, consells i alegries amenitzaran la vetllada.

Però tot i estar de celebració, ja fa estona que això del “Love is in the air” està passat de moda… L’amor és cada vegada més líquid, la televisió està perdent audiència i les nostres relacions es determinen a les xarxes socials, sino que li preguntin a la Mery G, la nostra influencer preferida. Participants i públic començaran a qüestionar les regles i límits de l’amor. És possible estimar a l’altre sense estimar-te a tu? Tenir parella és com signar un contracte? És possible estimar més d’una persona alhora? Què fem amb el desig? Quin paper tenen les xarxes socials en les nostres relacions amoroses? I, en definitiva, què és l’amor?

_____________________________________

El proper dissabte, 27 de gener, a les 20h,  L’Avançada presenta: QUI ESCRIU LA HISTÒRIA?

Sinopsi: Va dir Gòrgies en el seu Elogi d’Helena que: «La paraula és un poderós sobirà, que amb un petitíssim i molt invisible cos realitza empreses absolutament divines». En efecte, aquest «poderós sobirà», ha repartit més immortalitat entre els mortals que el mateix Zeus.
Homes i dones, reals o no, que viuran eternament conformats per un etern ADN de paraules. I si les paraules que donen forma a aquests éssers no són del seu gust? Tots sabem que la història depèn de qui la conti. 

Aquesta obra juga a canviar el punt de vista: Helena de Troia, una de les dones més famoses de la història i, possiblement, una de les més vilipendiades, reclama el dret a triar les paraules que narin la seva història en aquest monòleg dramàtic que Miguel del Arco, el dramaturg, va escriure per a l’actriu Carmen Machi per a estrenar-se en un Festival de Mérida.

_________________________________________________________________

JAM SESSION A L’ESPAI 30

El  divendres, 15 de desembre, a les 20h


Fundació Jazz Class PRESENTA

JAZZ AL SOLSTICI D’HIVERN


Jam session amb temes de jazz de tota la vida i algunes nadales plenes de swing.

Amb solistes de la desapareguda Locomotora Negra i altres bandes de jazz del nostre país

Preu de l’espectacle: 10 €

Venda d’entrades:              

_____________________________________

TEATRE A L’ESPAI 30

FESTA MAJOR DE LA SAGRERA 2023

El proper divendres, 18 de novembre, a les 18h:


Somni’Ts Teatre PRESENTA

El Menjar d’Or


SINOPSI: El menjador és l’habitació d’una casa on hi passa de tot. No només s’hi esmorza, s’hi dina, s’hi berena (o s’hi pren el te) i s’hi sopa. És el centre de les vides creuades d’una família. O al menys ho era en els temps dels nostres pares i avis. També s’hi rebien les visites. Us convidem a visitar-nos i passar-hi una bona estona amb nosaltres. Us rebrem amb els braços oberts.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:   Cia GATS                

Reserves a info.espai30@gmail.com o Presencialment 30′ abans a taquilla     

TEATRE A L’ESPAI 30

El  divendres, 10 de novembre, a les 19h:


Cia BROTS PRESENTA

EUCARISTIA


SINOPSI: El nostre equip de cuina serveix històries de vida reals i cuites a foc lent, en un ritual que interpel·la als assistents, recordant-los que qualsevol dels/les comensals podria passar al costat dels nostres fogons per cuinar també la seva història.

Eucaristia es planteja com un ritual culinari que barreja creences i estereotips, en un intent de salvació des de l’angoixa i en un crit eixordador que vol travessar els individus que miren des de l’ombra.

Una oda a la lluita contra l’estigma i un cant a la injustícia del tracte que la societat profereix a les persones amb sofriment mental.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:   Cia GATS                  

Preu de l’espectacle10€  

Venda d’entrades: Taquilla o