Exposicions

Dins de l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

EXPOSICIONS JULIOL 2022

Sala Guillot i Saleta del fons

VISIONS DE L’AIGUA d’ARTS 3

Aigua i vida, l’una ens porta necessàriament l’altra: no hi podria haver vida sense aigua.

L’únic que disposem els éssers vius és, per definició, la vida; per tant, l’aigua se’ns torna desitjada, necessària, imprescindible. Hem de cuidar l’aigua, tractar-la amb equitat, estimar la seva presència. Diríem que en això ens va la vida.

A partir d’aquestes idees sorgeix la voluntat artística del col·lectiu ARTS3 per retre homenatge a l’aigua, al líquid element que ens constitueix vitalment, emprant la fotografia com a vehicle d’expressió.

El grup ARTS3 el formem exalumnes dels cursos de la Universitat de l’Experiència a la Facultat de Belles Arts de la UB. Com a tal col·lectiu presentem aquí l’exposició “VISIONS DE L’AIGUA”, diferents mirades al tema que, en conjunt, conformen la nostra elegia fotogràfica a allò tan primigeni, fonamental i essencial com és l’aigua.

Àngela Sanchez, Antònia Rigo, Claire Blanquet, Dolors Mulero, Eduard Vilellla, Ferran Velasco, José Antonio Villafranca, José Mariano Gonzalez, Josep Maria García, Josep Sirvent, Llorenç Civil, Marga Begueria, Maria Dolores Tarrio, Maria Josè Poza, Núria Garcia, Rosa Alastruey, Sagrario Garcia i Teresa Jovani.

Exposició oberta al públic del 4 al 30 de juliol 2022

Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20 h i de 10.30 a 13.30 h els dissabtes

Inauguració 7 de juliol a les 18h