Exposicions

Dins de l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

.

.
EXPOSICIONS SETEMBRE 2021 
Sala Altell
Llum, màgia i foscor
Andrea Subías

Quantes vegades ens haurem qüestionat la nostra pròpia existència i el sentit de la vida sense arribar a una explicació certa íntegrament. Mentre que la nostra complexitat i incapacitat per arribar a la clau de tot allò no ens permet obtenir la resposta, molts desenvolupem les nostres pròpies creences per intuició, o creiem en aquella informació que ens arriba i ens fa vibrar. En el recull de collages per aquesta exposició he plasmat el que per a mi representem els éssers humans sobre el pla terrenal: la llum de la nostra essència, la màgia de l’univers i la foscor d’una realitat. Pensem en el que som o ens aturem a sentir-ho?

Exposició oberta al públic del 3 de setembre al 30 de setembre. Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20 h (excepte festius).


Sala Guillot

Kitsob 8 
Josep Maria Garcia
L’antiga fàbrica tal com el sol del matí, renova el seu càntic etern en connexió a la vida.

L’antiga fàbrica d’igual que l’alba, recupera el simbolisme místic d’una criatura celestial, repeteix de manera constant i cíclica el càntic etern en connexió a la vida.

Un projecte personal, que s’inspira en al·legoria de l’Angelus Novus de Paul Klee, en la interpretació que en fa en Walter Benjamin (on diu: que els vells esquemes queden enrere i la promesa d’un futur ple s’obre a l’horitzó).

Recreació des de les entranyes de l’antiga nau industrial d’ençà que es va iniciar el seu procés de transformació en un centre d’art i cultura.

El desenvolupament del projecte, es fonamenta en la reinterpretació i el llenguatge dels seus murs, en la representació de les llums i les ombres observem com s’omple de màgia i d’il·lusió i com l’au fènix reneix de les cendres.

Dedicat a l’amic Xavier artista constructor d’il·lusions, en convertir espais meravellosos.

Exposició oberta al públic del 10 de setembre al 30 de setembre. Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 10:30 a 12:30h (excepte festius)


Saleta del Mig
Pinzellades de Tardor
Associació Photoart30

Durant la tardor la natura s’omple de colors verds grocs i ocre, és un període molt evocador en l’art. Està associada a l’edat madura, s’anomenava l’estació de la malenconia.
Durant el passat mes d’octubre el col·lectiu de fotògrafs de Photoart30 vàrem organitzar un monogràfic sobre la tardor i que us presentem en aquesta exposició.

Participants: Josep Sirvent, Jordi Campillo, Pere Pedrero, Josep Maria Garcia, Joan Buch, Alfons Campillo, Jaume Llopart, Concepción Fernández, Eloi Castilla, Manel Villalba

Exposició oberta al públic del 4 de juny al 30 de setembre. Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 10:30 a 12:30h (excepte festius).