Exposicions

Dins de l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

EXPOSICIONS MARÇ 2021 – ART DE DONES

.
Sala Guillot
Entre cavalls i ocells
Roser Caritx

Pinto perquè amb la vida no en tinc prou. Les meves sèries de pintura no s’acaben mai; si no surten del taller moltes van vivint amb el temps i sovint s’incorporen a altres realitats i vivències.

.
HOMINES
Andrea Subías

La interpretació de cada humà sobre una imatge parla més de si mateix que de l’artista. Exposar els meus collages suposa mostrar miralls amb diferents obliqüitats, com fer-ho suposa el reflex de mi mateixa. Potser ens trobem entre les dimensions del paper i la cola. Bon viatge.

.

Altell
Roses Antiracistes
Micaela Mahi

Roses Antiracistes són retrats de persones negres i blanques, binàries i no binàries, trans i heterosexuals, que lluiten perquè la nostra ciutat estigui lliure de feixisme i de racisme. Una sèrie de 20 retrats a l’aire lliure on tracto de fer una desconstrucció de l’espai a través del grafiti i la ciutat.

Exposicions obertes al públic de l’1 al 31 de març amb grups concertats. Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabtes de 10:30 a 12:30 h (excepte festius).

.

Saleta del mig

“JO FOTOGRAFIO A CASA”
Exposició de les fotografies seleccionades del concurs “Jo fotografio a casa” organitzat per Photoart30 i l’Espai30

.

.