Exposicions

Dins de l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

EXPOSICIONS MAIG 2021 

.
Sala Guillot i Altell
ABANS-DURANT-DESPRÉS
Exposició col·lectiva organitzada per ANDARTE. Arte – Cultura – Patrimonio

ANTES-DURANTE-DESPUÉS” és un projecte creat entre l’Associació sense ànims de lucre ANDARTE. Arte – Cultura – Patrimonio i l’artista visual veneçolà Ricardo Benaim, juntament amb l’escriptora i investigadora Daniela Díaz Larralde. Sorgeix a la ciutat de Barcelona, des d’on és coordinat, i al·ludeix a un procés en el qual convergeixen tres moments de reflexió creativa: l’ABANS (el que l’artista estava creant abans de la declaració de l’estat d’alarma), el DURANT (temps de confinament) i el DESPRÉS, que ve a ser aquesta nova visió, resultat d’una reflexió artística, sobre la realitat actual.

Va ser concebut durant els primers mesos del confinament decretat per la Covid-19 com una aportació a l’àmbit cultural, que sorgeix d’un procés el resultat del qual és, alhora, relat i testimoni d’un exercici de reflexió col·lectiva, des de l’art i la creació, al voltant d’aquesta etapa tan complexa que ens ha tocat viure.

.

Exposició oberta al públic del 7 al 31 de maig amb grups concertats. Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabtes de 10:30 a 12:30 h (excepte festius).

Presentació de l’obra divendres 7 de maig a les 18h a l’Espai 30

.

.