Exposicions

Dins de l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

EXPOSICIONS NOVEMBRE 2020

.
Sala Guillot

ARTS EN TEMPS DE PANDÈMIA
Col·lectiu ARTS 3

Potser és en temps de crisi quan l’art esdevé més introspectiu. Potser és en aquests moments quan s’obliga a una reflexió més pausada, quan és més necessari un replantejament vital, quan s’interioritzen fets i sentiments, vivències, mancances.

És en aquest punt, fruit d’aquest viatge interior, que la llavor germina i, poc a poc, va prenent forma i es manifesta en un esclat de creativitat. En una explosió de formes, estils i tècniques diverses car l’art no és únic i les vivències que vol manifestar són personals i intransferibles. Moltes de les obres que quedaren a l’ombra, ara, en temps de pandèmia, agafen un significat diferent, ja que no ens podem aïllar de la realitat que ens envolta.

En aquesta mostra podem veure les obres del primer confinament, realitzades pel nostre Col·lectiu ARTS’3, on aportem una visió singular del nostre treball.

Antònia Rigo Arnavat, Claire Blanquet du Chayla, Eduard Vilella Solé, José Antonio Villafranca Garrido, Josep Maria García García, Laura Cid Carles, Marga Begueria San José, Maria Puig Palomar, José Mariano González García, Núria García Turu, Pere Barbero Santos, Sagrario García Ruiz, Rosario Solana Navarro.

.

Altell

FOTOGRAFIA EN TEMPS DE PANDÈMIA
Col·lectiu Photoart30

En memòria de totes les persones que no han pogut superar la pandèmia i en homenatge a tot el personal sanitari, així com per tots els treballadors que van fer possible des del seu lloc de treball, que no ens fallessin els serveis mínims.

A partir del decret d’estat d’alarma, a causa de la crisi de la COVID-19, ens vàrem quedar tots reclosos a casa i la ciutat va quedar pràcticament deserta. El dilatat període de temps, passat dins de les nostres llars, i la nova realitat que ens hem trobat en tornar a sortir, han estat el catalitzador per incentivar la inspiració i la creativitat. Durant tot aquest període el col·lectiu de fotògrafs de Photoart30 no hem parat de fer fotos, ja sigui dins de casa, des de la finestra o al balcó, i posteriorment des del carrer.

Us presentem, una selecció de les millors fotografies de cadascun de nosaltres, des del seu vessant creatiu i el seu punt de vista de la pandèmia. La solitud dels carrers, els balcons com succedani d’exterior, les finestres amb ànima, la intimitat de les llars, els aplaudiments de les vuit, les cues als establiments i els objectes que ens trobem dins de casa, són alguns dels continguts que ens han inspirat.

Josep Sirvent, Jordi Campillo, Pere Pedrero, Josep Maria Garcia, Joan Buch, Gemma Castarlenas, Alfons Campillo, Jaume Llopart, Juan Pineda, Concepcion Fernandez.

.

Saleta del mig

“JO FOTOGRAFIO A CASA”
Exposició de les fotografies seleccionades del concurs “Jo fotografio a casa” organitzat per Photoart30 i l’Espai30

.

.

.