Exposicions

Dins d’aquest equipament públic a Barcelona trobem l’espai d’art de La Sagrera, tres estances per on passen obres de pintura, escultura, fotografia i moda d’artistes dels nostres dies, apropant l’art contemporani al veïnat.

 

Sala Guillot

FOTO – POEMES

En homenatge a Joan Brossa, un dels poetes avantguardistes més importants del segle XX

Col·lectiu PhotoART 30

Una expressió artística i iconogràfica, que es fonamenta en la fotografia, en el simbolisme i l’acció poètica.

Set fotògrafs del Col•lectiu PhotoArt30:  Antonio Limpo, Carme Balagué, Joan Buch, Josep Lluis Laborda, Josep Maria Garcia, Josep Sirvent  i Pere Pedrero  presentem aquesta col•lecció  de poemes visuals

Inauguració 4/10 a les 19 h, oberta al públic del 4 al 31 d’Octubre

 

 

Altell Guillot

ART INESPERAT
GGGG grup

Grup GGGG és un grup d’artistes que conviuen amb algun trastorn mental i de diferents estils pictòrics com: l’art outhsider, l’art brut, l’expressionisme, l’abstracte, el realisme, el surrealisme, el collage, el pop art i el còmic entre d’altres. El grup sorgeix el 2014 sota l’aixopluc de l’Associació Resorgir, tot i que en l’actualitat, el grup és recolzat pel club social de l’AIXEC, coordinat per la Marta Galí.

Format pels pintors Josep Durán, Mónica Caravaca, Joan Ribas, Rafael Sevilla, Montse Bellet, Isaac Soler, Artur Sender, Antoni Ferreiro, Enric Carrera, Josep Puig, Andrés Caravaca, Gemma Castarlenas i Xavier Riu, comptant amb el Francesc de Diego com a artista convidat aquest col·lectiu d’artistes vol lluitar contra l’estigma, normalitzant la pintura com una manera de demostrar que un artista és un artista, tingui o no un trastorn mental. La fita de GGGG grup no és vendre, sinó assolir el màxim reconeixement dels seus treballs, abolint prejudicis, per poder ajudar a altres pintors amb trastorn mental i futures generacions a donar-se a conèixer i ser tractats com qualsevol artista es mereix.

L’exposició “Art inesperat”, comissariada per Joan Millán, pretén trencar estigmes amb l’art com a pretext.

Inauguració 4/10 a les 19
Jornada d’Art Brut per la Salut Mental 11/10 a les 19

 

 

T’agradaria exposar el teu projecte a l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc? Omple aquest formulari i contacta’ns a info@fee30.cat. La comissió d’exposicions avaluarà cadascuna de les propostes rebudes per mirar de donar-lis cabuda a l’espai d’art de La Sagrera.