Connexions

 

Col·laborem amb aquest projecte impulsat per RestartersBCN en l’activació i consolidació d’una comunitat de reparadors i reparadores voluntàries estable que actuï en xarxa al Districte de Sant Andreu.

Actualment cerquem reparadores i reparadors voluntàries que vulguin participar en aquesta xarxa de veïns i veïnes reparadors a La Sagrera.

Fem una crida a tothom que li agradi el món de l’electrònica i la reparació per formar part innovador, que pretén combatre l’obsolescència programada i contribuir en la reducció de residus. 

A l’arribar la teva petició t’enviarem un email on et convocarem a una formació específica de 6 h, per adquirir tots els coneixements necessaris abans de participar com a reparadora o reparador voluntari/a a les properes Restart Parties al nostre espai: Si voleu unir-vos a nosaltres o al nostre soci, només cal que us registreu aquí: http://restartersbcn.info/como-participar-barcelona-sendolla/ i aquí https://prestamos365.mx

I el 23/12/2019 de 10 a 13 h.
I el 21/12/2019 de 10 a 13 h.

Si nomès vols venir a intentar reparar el teu aparell electrònic, inscriu-te a la Restart Party que et vagi millor aquí:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3vuwVgC9xIw2JQ3KmkNuXbjkUrlVIpFKfb0075CqMFcWhGA/viewform

Arriba el mes de febrer, això vol dir que tornen el fred, el carnestoltes …i la poesia!!

La bona acollida de la primera edició de la Xarxa Poètica del Districte de Sant Andreu ens anima a seguir treballant per oferir un cicle de poesia on el veïnat del districte de Sant Andreu sigui protagonista.

En aquesta segona edició, la Xarxa s’engreixa ampliant el seu radi d’acció a més barris del districte. Així, La Biblioteca de Trinitat Vella – J. Barbero, el Centre Cívic de Sant Andreu, La Nau Bostik i La Torre de la Sagrera s’uneixen a L’Ateneu L’Harmonia, el Centre Cívic La Sagrera “La Barraca”, l’Espai 30 i Can Portabella en aquesta iniciativa col·lectiva que impregnarà de poesia el Districte de Sant Andreu.

Pretenem que La Xarxa Poètica sigui un reflex dels nostres barris, per això, la programació d’enguany surt al carrer i dona protagonisme a les persones, no només com a espectadores sinó també com a participants. Hi haurà tallers, grups interculturals, rutes poètiques, recitals amb música, exposicions fotogràfiques, espectacles infantils, una sessió de micro obert i un recital on poetes reconegudes llegiran els versos anònims (o no) del veïnat del districte de Sant Andreu.

Perquè pensem que la poesia no té limitacions i ens fa lliures, perquè ens pertany i la volem compartir, i perquè la paraula és l’arma més potent per reivindicar drets i lluitar contra les desigualtats. I per a tu, què és la poesia?