Connexions

 

Col·laborem amb aquest projecte impulsat per RestartersBCN en l’activació i consolidació d’una comunitat de reparadors i reparadores voluntàries estable que actuï en xarxa al Districte de Sant Andreu.

Actualment cerquem reparadores i reparadors voluntàries que vulguin participar en aquesta xarxa de veïns i veïnes reparadors a La Sagrera.

Fem una crida a tothom que li agradi el món de l’electrònica i la reparació per formar part innovador, que pretén combatre l’obsolescència programada i contribuir en la reducció de residus. Si vols apuntar-te, només d’inscriure’t aquí: http://restartersbcn.info/como-participar-barcelona-sendolla/

A l’arribar la teva petició t’enviarem un email on et convocarem a una formació específica de 6 h, per adquirir tots els coneixements necessaris abans de participar com a reparadora o reparador voluntari/a a les properes Restart Parties al nostre espai:

I el 23/12/2019 de 10 a 13 h.
I el 21/12/2019 de 10 a 13 h.

Si nomès vols venir a intentar reparar el teu aparell electrònic, inscriu-te a la Restart Party que et vagi millor aquí:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3vuwVgC9xIw2JQ3KmkNuXbjkUrlVIpFKfb0075CqMFcWhGA/viewform