Xerrades i tertúlies

Art outhsider per trencar estigmes des de la bogeria

Jornada d’Art Brut per la Salut Mental 

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, diferents associacions, artistes i activistes s’uneixen per lluitar contra l’estigma de la bogeria i els prejudicis que hi ha sobre les malalties mentals amb l’art com a pretext. La Jornada d’art brut per la salut mental que es celebrarà el divendres 11 a les 19 h a l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc, que vol ser un altaveu de l’activisme artístic per a la inclusió de les persones amb trastorn mental a la societat.

Lloc: Sala Àbaco

Participen: Aixec, Ràdio Nikosia, Activament, el mAB, Josep Duran, Francesc de Diego i el Psiquiatra catedràtic per la UAB Antoni Bulbena.

Dia i hora: 11/10 a les 19 h.

 

Temps de Tertúlia de La Sagrera És Mou

Parlem de la Ludopatía

Com cada tercer dilluns de mes, la Sagrera és Mou organitza una tertúlia sobre temes socials, d’actualitat candent. Aquest octubre convidaran a l’Associació Jugadors Anònims per parlar sobre la Ludopatia.

Espai: Sala Àbaco

Participen: Associació Jugadors Anònims

 

 

 

 

Dia i hora: 21/10 a les 19 h

 

Xerrada amb el President de Justícia i Pau

«La cultura de la pau» dins de la Tardor Solidària 2019

Vivim en un món ferit per la violència, els conflictes armats, la violació dels drets humans, l’armamentisme, els odis, la insolidaritat, les desigualtats… Malgrat tot això, la pau és possible i és necessària. És un anhel irrenunciable i una tasca per a cada persona i per a cada generació. La pau es fonamenta en el respecte a la veritat, la dignitat i els drets inviolables de cada persona i de cada poble, en la justícia social, en la superació i la renúncia a la violència, en la consciència de fraternitat humana, en el diàleg veritable com fonament de la resolució dels conflictes, i en el perdó com camí per la reconciliació.

Lloc: Sala Àbaco

Participa: Eduard Ibañez Pulido

Dia i hora: 29/11 a les 19 h.

 

ART & IDEA de la imatge contemporània

Conferència de Kandinsky

Dimarts 29 torna l’ART&IDEA de #PhotoArt30 , amb Kandinsky com a autor a descobrir amb el dissenyador gràfic Josep Lluís Buils.

La conferència serà a les 19 h, us esperem per conèixer a fons l’obra del precursor de l’art abstracte.

Lloc: Saleta de la Guillot

Participa: Josep Lluís Buils.

 

 

 

Dia i hora: 29/10 a les 19 h.